Urnik vadbe Ishmech

Društvo Bindu

Društvo Bindu

Program traja od 19. 10. 2015 - 29. 6. 2016, organizira ga dru┼ítvo Bindu.

Informativni dan je v sredo, 7. 10. ob 18.00 v klubu Zlati zob, Zaloška c. 39, Ljubljana

za─Źetniki, nadaljevalni... Prijava na delavnico http://www.drustvo-bindu.si/ishmech_delavnice_tedenske_v_ljubljani.php


Ishmech (za─Źetniki)
Ishmech (nadaljevalni) 
sreda
od 17:45 do 18:45
od 18:50 do 20:00

Kaj je metoda Ishmech

Ismech

Ismech

Z besedo Ishmech ozna─Źujemo najbolj naravno in prvinsko stanje ─Źloveka, ki ┼żivi v skladnosti, harmoniji in stabilnosti med zunanjim in notranjim svetom. Metoda Ishmech je zasnovana na osnovi starodavnih znanj in tradicij, ki se od nekdaj prena┼íajo le iz osebe na osebo in to vse od─Źasov pred na┼íim ┼ítetjem, ko je ─Źlovek bistveno bolj razumel do┼żivljanje ┼żivljenja in se zavedal pomembnosti uskladitve notranjega in zunanjega sveta. Snovalec metode Ishmech je pri┼íel v stik s temi izvornimi znanji in je na osnovi potreb in sposobnosti dana┼ínjega ─Źloveka zasnoval metodo Ishmech.

Za vodenje delavnic je 6 let usposabljal trenerko Kristino De Ventus, ki je edina trenerka Ishmecha. 25 let je plesala in se izobra┼żevala tudi v Parizu, Londonu, New Yorku. Dosegla je veliko uspe┼ínost, vendar v klasi─Źnem plesu ni na┼íla svoje popolnosti in sre─Źe. V Ishmechu jo je in to zdaj predaja naprej udele┼żencem

Za koga je metoda in kaj prinaša

Metoda Ishmech vsakemu udele┼żencu omogo─Źa najprej spoznati najbolj naravno gibanje telesa, ki ─Źloveka dolgotrajno razbremeni,osvobodi od posledic stresa, utrujenosti, strahu ali ┼íoka oziroma razli─Źnihfizi─Źnih in psihi─Źnih ovir. Naravno gibanje postopoma vodi v ples, prekkaterega se v vas porodijo lahkotnost, spro┼í─Źenost, lepota, ekstaza, strast, energi─Źnost, u┼żitek, veselje, radost, igrivost, brezmejna svoboda, mir, ti┼íina...

Metoda je primerna za mo┼íke in ┼żenske vseh starosti. Za udele┼żbo ne potrebujete predznanja, telesne pripravljenosti ali soplesalca.

Izbolj┼ía se hoja, sedenje, stanje hrbtenice, ─Źlovek ima ve─Ź energije, manj spi in dobi mehkobo, ki jo je imel kot otrok. Prek vitalnosti telesa se pove─Źa tudi vitalnost ─Źutenja in razmi┼íljanja na nekoliko druga─Źen na─Źin, kot smo ga bili vajeni doslej.

Pri udele┼żencih, ki Ishmech ┼że obiskujejo, ljudje opazijo razliko v tem, da so bolj nasmejani, manj utrujeni, polni energije, zanimivi in prijetni.

Razvijamo se v ─Źloveka, ki obvladuje telo, ─Źustva in um in je v vsaki situaciji sposoben reagirati optimalno in adekvatno. V zadnjem ─Źasu smo preve─Ź razvijali samo um in izgubili stik z notranjim ravnovesjem. Prek specifi─Źnih vaj, gibanja in plesa vzpostavimo harmonijo med telesom, ─Źustvi in umom, ker ─Źustva in um sledijo izbolj┼íanemu stanju v telesu.

www.ishmech.si

gendai@facebook

Vas zanima vadba v Gendai centru?

Za vse informacije pokli─Źite tel.: 041 612 075. Klubi in dru┼ítva lahko tudi najamete prostor v Gendai centru.

Za ve─Ź informacij izpolnite vsa polja, kontaktirali vas bomo v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu.

Ime:
Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Komentar:
Prepi┼íite ─Źrke in ┼ítevilke: